Uw kantoor is het centrum van uw zakelijke activiteiten. Een ideaal kantoor ademt een mengeling uit van professionaliteit, functionaliteit en creativiteit.

Blockerye: uw partner in kantoorinrichting

U zou ervan versteld staan hoeveel tijd u per jaar in uw kantoor of bureau doorbrengt. U denkt dus best twee keer na over de inrichting en afwerking.
U wil er in alle rust kunnen werken, vergadert er met collega’s en medewerkers, ontvangt er bestaande en potentiële klanten en coördineert er uw dienstenaanbod of productielijn.

Een persoonlijke en individuele benadering van elk project is de sleutel tot ons succes en onze garantie voor een optimaal resultaat. Door uw beschikbare ruimte grondig te bestuderen en te luisteren naar uw wensen en behoeften, zorgen wij samen met u steeds voor de beste oplossing. Onze ervaren meubelmakers vervaardigen daarenboven meubels voor uw kantooroplossing op maat.

Materiaalkeuze en veiligheid zijn slechts enkele aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het inrichten van een kantoor. Of het nu gaat over de inrichting van een totaal nieuwe kantoorruimte of het herindelen van een bestaande bedrijfsomgeving, Blockerye beschikt over de nodige ervaring en expertise. Een greep uit de opties die wij verzorgen;

  • Het onderverdelen van een ruimte met scheidingswanden om redenen van veiligheid of om akoestische of visuele redenen
  • Het scheiden van burelen met enkele en/of dubbele kastenwanden
  • Het maken en plaatsen van radiatorkasten
  • Het inrichten van een onthaalbalie
  • De installatie van een cafetaria
  • Het aankleden van een kopieerruimte

Bent u ontevreden over uw huidige inrichting of hebt u een duidelijk idee in gedachten, maar mist u een ervaren partner? Wij kunnen uw plannen en wensen in een concreet ontwerp gieten en geven u graag advies over materiaalkeuze en aandachtspunten.

Het resultaat is tot in de perfectie uitgevoerd en beantwoord volledig aan uw criteria.

Heeft u vragen over uw kantoorinrichting? Contacteer ons via onderstaand formulier of bel 02/582 13 93

ZEND ONS EEN BERICHT!

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw e-mailadres in te vullen

Invalid Input

Gelieve een bericht in te vullen

Invalid Input