De inrichting van een ziekenhuis of praktijkruimte vraagt aandacht voor enkele specifieke aspecten.

Denk bijvoorbeeld aan het welzijn van de patiënt, uw werkproces, brandveiligheid, akoestiek en hygiëne. Wij combineren alle vereisten in een specifieke oplossing gemaakt met enkel duurzame materialen die voldoen aan de strengste vereisten.

Een ruimte inrichten waarin u patiënten ontvangt, medische praktijken uitvoert of vertrouwelijke informatie uitwisselt, vraagt een zeer specifieke aanpak. De ideale praktijkruimte moet u toelaten om ongehinderd uw werk/behandeling uit te voeren, de nodige privacy bieden en het welzijn van de patiënten te garanderen. In een praktijk is het namelijk extra van belang dat mensen zich op hun gemak voelen en zich kunnen ontspannen.

Vergeet ook niet dat uw praktijk een professionele eerste indruk moet geven en u een goede kwaliteitsbeleving bij uw patiënten nastreeft. Anderzijds staan ook brandveiligheid, akoestische afwerking en hygiëne hoog op de prioriteitenlijst.

Om aan al deze eisen te voldoen, kiezen we resoluut voor het gebruik van duurzame materialen die voldoen aan strenge vereisten. Of u nu een bestaande praktijk herwerkt of een totaal nieuwe werkruimte wil opzetten, eenheid, rust en ruimte zijn de woorden die het vaakst terugkomen als plannen gemaakt worden voor de afwerking van een (medische) praktijkruimte.

Blockerye luistert naar uw wensen, bekijkt uw specifieke vereisten in detail en komt met een totaaloplossing om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken terwijl we de juiste sfeer van de kamer niet uit het oog verliezen.

Heeft u vragen over uw praktijkinrichting? Contacteer ons via onderstaand formulier of bel 02/582 13 93