Scroll Top
Ninoofsesteenweg 33, 1750 Lennik

Deuren

DEUREN

Deuren geven stijl en persoonlijkheid aan een woning of kantoor.

Wij schenken uw deuren de nodige aandacht en garanderen een optimaal resultaat, of het nu gaat om standaard schilderdeuren, branddeuren of specifieke toepassingen als zwaaideuren, schuifdeuren en blokdeuren

EEN CORRECTE OPLOSSING VOOR UW DEUREN

Hout is niet weg te denken in de traditionele woningbouw of bij de inrichting van een bedrijfsruimte. Het is duurzaam, stijlvol en tijdloos. Ook voor deuren is hout het materiaal bij uitstek. Houten deuren voegen karakter en warmte toe aan uw woning en kunnen bovendien volledig volgens uw wensen gemaakt worden. Vergeet niet dat deuren uw interieur of kantoor vaak een stijlvolle en persoonlijke toets kunnen geven. Voor elke stijl of ruimte bestaan er gepaste oplossingen, gaande van de standaard schilderdeuren tot deuren met de nodige franjes of glaspartijen.

BLOKDEUREN

Blockerye is steeds mee met de laatste nieuwe trends, zoals bijvoorbeeld blokdeuren. Bij blokdeuren worden deur en kader zo geplaatst dat er als het ware één wand wordt gecreëerd. De deur wordt dan samen met de muur in dezelfde kleur afgewerkt. Op die manier loopt de deur naadloos over in de wand.
Blokdeuren vormen vooral in moderne woningen een fel gegeerde oplossing.

Onze experts weten alles over deuren met een specifieke toepassing, zoals branddeuren (30 en 60 mm), zwaaideuren en schuifdeuren. Of hebt u nood aan afzonderlijke deurbladen in plamuur, laminaat of fineer?

Kortom, Blockerye beheerst een ruime waaier aan oplossingen als het over deuren gaat: schilderdeuren, branddeuren, zwaaideuren, schuifdeuren en blokdeuren.