Scroll Top
Ninoofsesteenweg 33, 1750 Lennik

Winkelinrichting

Winkelinrichting

De inrichting van uw winkelpand bepaalt in grote mate het succes van uw zaak.

Een doordachte inrichting zorgt bovendien voor een hoger rendement van u en uw team. Daarom zorgt Blockerye niet enkel voor mooie oplossingen, maar ook oplossingen die tegelijkertijd functioneel zijn. 

Ook voor maatoplossingen als kassa meubels en winkelmeubilair kan u bij ons terecht.Het belang van een goed ingerichte winkel

Stel uzelf deze vraag: in welke winkel wil u zelf het meeste tijd besteden? In een handelszaak waar meubels en spullen op een ogenschijnlijk ongeorganiseerde manier staan, of in een winkel met een duidelijk ruimtelijk plan waarin het aangenaam navigeren en vertoeven is? Het antwoord is vanzelfsprekend.

De voorkeur van klanten voor een bepaalde winkel heeft niet enkel te maken met de kwaliteit van de verkochte producten maar ook met de sfeer die de zaak uitstraalt. Verschillende studies tonen een verband aan tussen winkelinrichting en omzet.
Een nieuw ingerichte winkel of een strak aangeklede zaak wekt meer interesse van potentiële klanten. Zo blijkt dat in het eerste jaar na een verbouwing de omzet tot wel een kwart kan stijgen. Ook bij het verkopen van de winkel levert een mooie inrichting meer geld op.

Ook medewerkers presteren overigens beter in een praktische, nette, ergonomische en veilige omgeving.

Winkelinrichting, een onderscheidende factor

De inrichting is een manier waarop de winkel zich kan onderscheiden van de concurrerende handelszaken in de omgeving en moet dus aansluiten bij de winkelidentiteit, het productaanbod en de doelgroep. Het is een proces waarbij de beschikbare ruimte, het welbehagen van de werknemers en de optimale winkelervaring van de klanten op tafel liggen. Blockerye specialiseert zich in het creëren van mooie, aangename en efficiënte interieurs, rekening houdend met alle functionele en commerciële aspecten. 

Er is een oplossing voor elke winkel of commercieel pand

Ook structurele werken, zoals het plaatsen van valse zolderingen, het afwerken van wanden in hout en gyproc of het indelen van uw ruimte met brandwanden en RF deuren behoort tot ons takenpakket. Onze ervaren meubelmakers zijn eveneens gespecialiseerd in winkelmeubilair als kassameubels, service meubilair en uitstalkasten.