Scroll Top
Ninoofsesteenweg 33, 1750 Lennik

Over ons

BLOCKERYE
Wie zijn wij
Blockerye bestaat sinds 1947 als schrijnwerkerij en sinds de jaren 70 ook als specialist in interieurbouw en maatwerk.

 In onze bedrijfsfilosofie staat u, de klant, centraal en dit zowel als particulier of als bedrijf.

Indien u werkt met een architect, kan u eveneens bij ons terecht. Op basis van opgestelde plannen maken wij een passende offerte. Na goedkeuring maken wij een uitvoeringsplan op en krijgt u een duidelijk tijdschema voor het voltooien van uw project.

BLOCKERYE N.V. is uw partner van ontwerp tot afwerking voor:

0
Jaar ervaring
0
Diensten
0
Tevreden klanten
0
Professionals
Uw partner van ontwerp
tot afwerking

Ons team van 25 professionele medewerkers levert elke dag opnieuw vakwerk af waarbij wij streven naar kwaliteit en degelijkheid bij elk van onze projecten. De zaakvoerder van Blockerye is persoonlijk nauw betrokken bij de organisatie, opvolging en controle van alle activiteiten.

Dankzij computergestuurde machines zijn we in staat om perfect op maat gemaakt meubilair te leveren. Onze up-to-date infrastructuur garandeert precisie en uniformiteit maar waar nodig kunnen ook traditionele machines gebruikt worden om zo de stijl te creëren die u voor ogen heeft. Elk project doorloopt een lang traject: van de eerste schets tot het uiteindelijke resultaat in uw kantoor of woning.

Dit proces van planning, over plaatsing tot uitvoering gebeurt volledig intern, zodat we uw project in al zijn fases optimaal kunnen begeleiden.

ONZE KERNWOORDEN

Design

Esthetiek

Perfectie

Oog voor detail

Vakmanschap