Scroll Top
Ninoofsesteenweg 33, 1750 Lennik

Gyprocwerken

GYPROC EN PLAFONDS

Wil u een gestructureerde werkruimte opzetten met wanden en kasten? Wil u uw zolderruimte thuis afwerken tot een volwaardige slaap- of hobbykamer?

GYPROC WANDEN EN PLAFONDS

Wij plaatsen wanden, plafonds of muren in duurzame en veilige materialen zoals gyproc, promat en CMC. Om een ruimte akoestisch of visueel op te delen, bestaat er geen betere oplossing dan gyproc. Het grootste voordeel van gyproc is de makkelijke en snelle plaatsing. Daarnaast maken ook het geringe gewicht, de structurele degelijkheid en de veelzijdigheid in gebruik van gyproc een evidente keuze. In tegenstelling tot wat hier en daar wordt beweerd, is zware voorwerpen ophangen aan gyproc geen enkel probleem.

Verder biedt gyproc een uitstekende geluidsisolatie en is het materiaal brandveilig, een belangrijke reden waarom de Gyproc systemen ook erg veel toegepast worden in kantoorgebouwen, hotels en commerciële omgevingen. Ook het gebruik in vochtige ruimtes is een optie.

Laten we tot slot ook niet vergeten dat gyproc een erg duurzaam product is. Het kan immers een oneindig aantal malen gerecycleerd worden om er nieuwe platen mee te maken, zonder dat dit voor de gebruiker een meerkost inhoudt.

GYPROC MONTAGE

Gyproc wordt op een houten frame of metalen studs gemonteerd, naar gelang de toepassing. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat er voor elke ruimte een oplossing beschikbaar is. Het kan ook toegepast worden bij het plaatsen van valse plafonds en voorzetwanden.

De mogelijkheden om met gyproc een ruimte in te richten of een nieuwe bestemming te geven zijn vrijwel onbeperkt, tot en met gebogen wanden. De zolder omtoveren in een volwaardige kinder- of speelkamer? Een garage transformeren in een tweedelige kantoorruimte of een kelder ombouwen tot een opslagruimte met tussenwanden? Gyproc laat u toe om eenvoudig en snel tot creatieve oplossingen te komen!