Maatmeubilair: steeds een gepaste oplossing

Maatmeubilair: steeds een gepaste oplossing

Onze ervaren meubelmakers maken uw maatmeubilair voor de dressing, bureel, keuken, badkamer of leefruimte met de modernste houtbewerkingsmachines voor het beste, duurzaam resultaat.

Uw creatief idee in de praktijk gebracht

Wie plannen maakt voor de inrichting van een woning of pand borrelt meestal van goede ideeën.
Bij de uitwerking van die creatieve plannen botst u echter al gauw op de grenzen van het haalbare wanneer u standaard meubilair overweegt. Al te vaak moet u compromissen sluiten omdat de gewenste spullen niet in de juiste afmetingen beschikbaar zijn of de uitvoering die uw voorkeur wegdraagt niet beschikbaar is.

Het bankstel blijkt net te lang voor de muur, of de stoelen een tikkeltje te hoog voor uw specifieke situatie. Een perfect voorbeeld hiervan is wellicht een ruimte met afhellend plafond, waar geen enkele standaard oplossing geschikt is.
Het gevolg is dat de beschikbare ruimte niet optimaal benut wordt en uw ideaalbeeld in het water valt of tenminste grondig moet bijgestuurd worden.

In al die gevallen biedt maatmeubilair gelukkig een oplossing.

  • U bepaalt de indeling
  • U kiest helemaal zelf het uitzicht
  • U neemt een beslissing over het materiaal
  • U kan rekenen op ons professioneel advies voor een optimaal resultaat

Met uw plannen in het achterhoofd en met een duidelijk zicht op de in te richten ruimte, zullen we een badkamermeubel bijvoorbeeld met andere materialen bouwen dan een archiefkast voor uw bureau.

3 voorwaarden voor perfect maatmeubilair

Blockerye beschikt over de meest moderne houtbewerkingsmachines, jarenlange ervaring en grondstoffen van de hoogste kwaliteit waardoor onze oplossing perfect aan uw eisen en wensen voldoet. Gegarandeerd het beste resultaat!

Zullen we alvast uw volgende project even bespreken?

Heeft u vragen over uw meubilair op maat? Contacteer ons via onderstaand formulier of bel 02/582 13 93

 

ZEND ONS EEN BERICHT!

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw e-mailadres in te vullen

Invalid Input

Gelieve een bericht in te vullen

Invalid Input